Agenda

Geen geplande activiteiten.

Populair

Affiche en sticker in solidariteit met de Arabische revoluties PDF Print Email
Geschreven door SAP-Web op donderdag, 17 februari 2011

Deze affiche (op A3-formaat) en sticker (op A6-formaat) wordt voor een vrije bijdrage verkocht t.v.v. onze Tunesische zusterorganisatie van de Ligue de la Gauche Ouvrière (LGO).

Onze kameraden komen na meer dan 23 jaar dictatuur en repressie uit de clandestiniteit, en kunnen alle steun gebruiken. De LGO werkt mee binnen het Front van de 14e Januari, een samenwerking van radikaal-linkse en linkse nationalistische partijen in Tunesië, waarvan ook de PCOT (Parti Communiste des Ouvriérs de Tunésie) deel uitmaakt. 

Je kan het materiaal verkrijgen bij de militanten van de SAP, of bestellen via de post. Bestellingen zijn mogelijk vanaf 3 affiches, aan de minimumprijs van 1 € / exemplaar en/of 5 stickers aan de minimumprijs van 0,50 € / exemplaar.

Stuur een maitje naar  This email address is being protected from spam bots, you need Javascript enabled to view it  waarin je de gewenste hoeveelheid vermeldt, en stort het bedag op "Avanti": 001-4012225-90, m.v.v. “affiche” en / of “sticker” en de gewenste hoeveelheid.

 

Naar boven