Agenda

Geen geplande activiteiten.

Populair

1 Maart PDF Print Email
Geschreven door SAP op zaterdag, 23 februari 2013
1 Maart... Het einde van de winter komt in zicht, het is bijna Internationale Vrouwendag, ...

Vrijdag 1 maart 2013 is ook de uiterlijke datum waarop je je kan inschrijven voor onze Antikapitalistische lenteschool 2013. Een uitermate gevarieerd en boeiend programma, een must voor elke antikapitalistische actievoerder, feministische syndicaliste, internationalistiche democraat, geëngageerde linkse burger (m/v).

Een massa ideeën, actievoorstellen, ontspanning en feest, gebald in een weekend. Zuurstof voor de komende maanden.

Waar wacht je nog op? Het bijna volledige programma en de inschrijvingsstrook  kan je hier downloaden.

Bijna volledig, want intussen bevestigden nog een aantal mensen hun deelname aan de debatten of workshops

- Een delegatie van onze Filippijnse zusterpartij RPP-M (Revolutionaire Arbeiderspartij-Mindanao) zal deelnemen aan de lenteschool. Zij zullen het woord nemen in de werkgroep over Azië op zaterdag.

- Raf Verbeke, actief rond de eis voor een Europese Constituante en actief in “Wir sind Alle Opel”, neemt mee het woord in de werkgroep over Duitsland op zaterdag.

- Fred Guldentops, vakbondsmilitant bij de spoorwegen, en een van de trekkers van de actie rond de rechten van het schoonmaakpersoneel aldaar, zal mee het woord nemen in de werkgroep over nieuwe uitdagingen voor het syndicalisme op zondag.

Om definitief ingeschreven te zijn, dien je de bon ingevuld terug te zenden, en je inschrijvingsgeld gestort te hebben. Niet twijfelen, gewoon doen!

Kameraadschappelijke groetjes, en tot dan,

De mensen van de SAP-LCR


Naar boven