Agenda

Geen geplande activiteiten.

Populair

Negentig deelnemers aan Leuvens SAP-feest PDF Print Email
Geschreven door David Dessers op dinsdag, 09 september 2003

Afgelopen zaterdag werd er naar jaarlijkse gewoonte gefeest in Leuven. De afdeling Leuven van de SAP organiseerde nu reeds voor het zevende jaar op rij een feest waarop ze al haar sympathisanten en vriend(inn)en uitnodigt. Vorig jaar kwamen er 65 mensen opdagen, dit jaar waren er dat 90. De sfeer zat er goed in en er werd gefeest tot in de vroege uurtjes.

Reeds zeven jaar organiseert de SAP van Leuven een groot feest in augustus. Afgelopen jaren varieerde het aantal deelnemers, al behoort 2003 tot de top. Het gros van het publiek bestond uit progressieve Leuvenaars: leden en sympathisanten van de SAP, vrienden uit Attac of de vakbonden, jongeren die deelnamen aan het zomerkamp in Portugal. Daarnaast vonden ook een aantal militanten uit andere afdelingen (Brussel, Sint Niklaas, Mechelen en Antwerpen) de weg naar het Leuvense feest.

Op het menu stond er een uitgebreid buffet. De toog, met uitgebreid drankenaanbod, bracht soelaas in de latere uurtjes. De leden van de Leuvense SAP werkten een hele dag samen aan het eten en de inrichting van de zaal. Dat jaarlijkse etentje van de afdeling brengt heel de periferie rond de SAP samen en genereert een veelheid aan babbels en discussie. Geen overladen politieke activiteit maar een 'social event' dat erg belangrijk is om de banden en de contacten in en rond de SAP te versterken.

Dit geslaagde feest betekent het einde van de zomer en het begin van nieuwe politieke activiteiten. En daarover zal je dan weer alles lezen op deze site!

Naar boven