Agenda

Geen geplande activiteiten.

Populair

Start van de grote Stop de Oven deur-aan-deur actie PDF Print Email
Geschreven door Stop de Oven op zondag, 25 maart 2012

Beste medestander,

De initiatiefnemers van de verbrandingsoven in Kampenhout hopen ongetwijfeld dat hun nieuwe vergunningsaanvraag heel wat minder bezwaarschriften zal opleveren.

Wij van onze kant hopen daar een stokje voor te steken door ditmaal nog meer bezwaarschriften in te zamelen als vorige keer.

Daarvoor zal een extra inspanning nodig zijn, maar gelukkig zijn de omstandigheden ons ditmaal gunstiger gezind. Het vorig openbaar onderzoek viel in de natte en koude maanden november en december. Vandaag staat er een stralende zon aan de hemel, en heeft de lente officieel haar intrede gedaan.

Naast het mooie weer hebben we ons ook laten inspireren door het voorbeeld van enkele dappere vrijwilligers die tijdens het vorige openbaar onderzoek de deuren in hun buurt hebben platgelopen om mensen de kans te geven een bezwaarschrift te ondertekenen.

Zo'n deur-aan-deur actie is een efficiente manier om bezwaarschriften te verzamelen en bereikt iedereen, jong en oud.

Daarom dat we vandaag de grote Stop de Oven deur-aan-deur actie op gang trappen. Bedoeling is dat elk van jullie je buren en je straat beschermen tegen de komst van een verbrandingsoven. En de beste manier om dat te doen is van deur tot deur te gaan om bezwaarschriften te laten invullen.

Uiteraard sta je er niet alleen voor. Op onze website is er een gloednieuwe deur-aan-deur pagina waar we de actie coordineren. Je kan er de stratenlijst van de omliggende gemeentes terugvinden en jezelf opgeven om een straat voor je rekening te nemen.

Je kan uiteraard ook samenwerken met je vereniging, sportclub of je collega's om de handen in elkaar te slaan om 1 of meerdere straten te doen.

Je kan op de pagina ook zien wie welke straten doet, en we zullen ook regelmatig berichten over onze actie, dus wil je wat promotie maken voor je vereniging, dan is dit een goeie manier om in de belangstelling te komen.

We rekenen op jullie steun, en we hopen dat jullie je buurt willen vrijwaren van de komst van een verbrandingsoven.

Laat daarom je volgende wandeling in het zonnetje er een zijn met een stapel bezwaarschriften onder je arm.

Draag je steentje bij, en kies nu je straat uit . Voor praktische tips over hoe je zo'n actie aanpakt kan je hier terecht .

Met strijdvaardige groeten,

Stop de Oven

 

PS: Onze voorzitter heeft beloofd dat hij taart bakt voor de top-3 mensen of groepen die de meeste bezwaarschriften binnenbrengen. 't is maar dat je't weet!

 

Naar boven