Agenda

Geen geplande activiteiten.

Populair

Wordt nu steunend lid van de SAP en krijg een geschenk! PDF Print Email
Geschreven door SAP op zondag, 24 maart 2013
De SAP (LCR in Franstalig België) is een bescheiden maar zeer actieve organisatie. Naast het ondersteunen van heel wat progressieve actiegroepen, rond klimaat, vluchtelingen, solidariteit met de Arabische revoluties, Palestina, enz., proberen we ook actief met onze ideeën en voorstellen aanwezig te zijn in de arbeidersstrijd en -beweging. Via onze websites en blogs, het uitgeven van pamfletten, brochures, boeken, stickers, affiches, ... Maar ook door allerlei debatten, infoavonden en vormingsmiddagen te organiseren. Jaarlijks organiseert de SAP daarnaast een Antikapitalistische Lenteschool. 

 

Daarnaast organiseren we  jaarlijks samen met de JAC (Jeunesses Anticapitalistes) en onze Europese zusterorganisaties van de 4e Internationale een Internationaal Jongerenkamp. Dit jaar vindt het IJK in Griekenland plaats. 

Je kan ons helpen door ons materiaal te helpen verspreiden, door practisch mee te helpen op allerlei activiteiten, door onze website mee bekend te maken, enz. Maar ook door ons financieel te steunen! We weten immers allemaal dat koken geld kost. En meer geld betekent nog betere voeding, een vollere maag en een voldaan gevoel voor alle gasten! 

Je kan ons op verschillende manieren financiëel ondersteunen:

1) Doe een gift. Alle bedragen, groot en klein, worden in dank aanvaard.

2) Wordt steunend lid van de SAP:  met een maandelijkse permanente opdracht van minstens 5€ ondersteun je structureel onze activiteiten. Als steunend lid wordt je op de hoogte gehouden van onze activiteiten. Je krijgt ook mooie kortingen op een reeks van onze activiteiten of publicaties. 

Belangrijk: je kan ook lid zijn van een andere progressieve of linkse partij en toch steunend lid worden van de SAP als je het in grote lijnen met onze ideeën eens bent.

Bijzondere aanbieding: wordt nu steunend lid en krijg een boek als geschenk!

Wie tussen nu en 1 mei steunend lid wordt van de SAP, ontvangt gratis het recent verschenen boek Herbetovering van de wereld. Romantische wortels van linkse denkers van Michael Löwy. Het boek is een gezamenlijke uitgave van Uitgavenfonds Ernest Mandel- Socialisme 21- Grenzeloos.

Storten kan op de rekening van INCA:

 

IBAN BE58 0016 6284 0179

BIC GEBABEBB

Met vermelding van “steunend lid + boek” of “gift”

 

Wil je je verder engageren? Wordt actief lid van de SAP!

 

Wil je meer doen? Mee beslissen? Wordt actief lid van de SAP-LCR.

Mail naar This email address is being protected from spam bots, you need Javascript enabled to view it of bel 0496/ 20 76 37. We spreken dan af voor een gesprek.

 

Alvast bedankt voor je steun! 

 

 


Naar boven