Agenda

Geen geplande activiteiten.

Populair

Brochure: “Marktfundamentalisme, de neoliberale mythen ontmaskerd” PDF Print Email
Geschreven door SAP-Web op dinsdag, 15 maart 2011

Ondanks de diepe sociale en economische crisis van het kapitalisme, houden marktfundamentalisten nog steeds vast aan een heleboel mythen over de vrije markt en het kapitalisme: mythen die elke marxist, andersglobalist en syndicalist zou moeten kunnen weerleggen. Onze vriend Roger Liekens, al bijna 30 jaar actief in de strijd tegen het kapitalisme schreef een tijdje geleden de brochure 'Marktfundamentalisme: de neoliberale mythen ontmaskerd'.

In de brochure weerlegt hij door middel van stevige argumenten en heel wat feiten en cijfers deze grote fabels uit het neoliberale verhaal: "De markt leidt tot meer welvaart en minder armoede", "Vrijhandel is de beste waarborg voor groei", "De markt zal de milieuproblemen wel oplossen", "Het kapitalisme staat voor vrijheid en democratie", "Privatisering en liberalisering leiden tot betere voorzieningen", "Er is geen alternatief voor de markt".

De brochure 'Marktfundamentalisme, de neo-liberale mythen ontmaskerd' is voor de luttele pijs van 3€ te verkrijgen op volgende plaatsen : de wereldwinkels van Antwerpen en Leuven, se ACCO-boekenwinkels van Leuven, Antwerpen en Gent, boekhandel 'De groene Waterman' in Antwerpen en de boekhandel in de Onze lieve vrouwestraat in Mechelen. Ze kan ook  besteld worden aan 2 euro + verzendingskosten via This email address is being protected from spam bots, you need Javascript enabled to view it

Naar boven